Galerija slik naših predavalnic

SAVA

97 sedežev v postavitvi brez miz, ozvočenje, primerno za predavanja, skupščine, okrogle mize in druge poslovne dogodke, 107 m2, ...
                 

SOČA

64 sedežev v postavitvi brez miz, ozvočenje, primerno za predavanja, skupščine, okrogle mize in druge poslovne dogodke, 80 m2, ...

             

DRAVA

24 sedežev z mizami, primerno za predavanja in delavnice, 40 m2, ...

               

MEŽA

32 sedežev z mizami, ozvočenje, primerno za predavanja, delavnice, skupščine, okrogle mize in druge poslovne dogodke, 48 m2, ...

   

KRKA

Kombinirana učilnica s 16 računalniškimi mesti, možne so različne postavitve miz, primerno za predavanja in delavnice, 64 m2, ...

         

MURA

Računalniška učilnica s 24 mesti, primerno za predavanja in delavnice, 40 m2, ...

         

KOLPA

Računalniška učilnica z 15 mesti, primerno za predavanja in delavnice, 30 m2, ...

         

OPREMA UČILNIC

Vse učilnice so opremljene s stropnim projektorjem in računalnikom za predavatelja ter so klimatizirane. Izbrano postavitev sporočite ob rezervaciji.

PARKIRANJE

Enostaven dostop, bližina avtoceste, lastno, veliko in brezplačno parkirišče za udeležence - so prednosti, ki jih boste težko našli še kde drugje. 

LASTNI RAZSTAVNI PANOJI

Za čas najema predavalnice so na razpolago manjše A3 table za vaše oznake, postavite pa lahko tudi lastne, večje premične, razstavne panoje.

POSTREŽBA

Pred vsako učilnico je prostor namenjen registraciji udeležencev in pogostitvi. Postrežba udeležencev je v izvedbi kateringa Prestige / GZS. 

WIFI

Vse dvorane, predavalnice in hodniki so pokriti z brezžičnim signalom mobilne telefonije. Udeleženci prejmejo geslo za dostop.

NAJBOLJŠA PONUDBA - vse na enem mestu!

V Ljubljani boste težko našli prostor za izvedbo dogodka, ki bo lažje dostopen, z zadostnim številom parkirnih mest, tehnično opremljen in pospremljen z odličnim cateringom.

“Na CPU najemamo predavalnice že vrsto let in vedno smo bili zelo zadovoljni. Pomembno nam je, da je lokacija hitro dostopna in v bližini obvoznice, saj se večina udeležencev pripelje na seminar.”


Marjana S.  - Kočevje

Preverite proste termine

Vse informacije v zvezi s prostimi termini in njihovo rezervacijo vam bo posredovala Mojca Cek, 01 5897 672. 

Ne odlašajte - zagotovite si svoj prostor vsaj 3 mesece pred načrtovanim terminom!

Vedno se najdejo termini, za katere je praktično nemogoče dobiti prostor za organizacijo dogodka.  Ne prepuščajte svojih poslovnih dogodkov naključju - rezervirajte še danes!