Digitalna preobrazba v praksi

-DPP-ZAKAJ DIGITALNA PREOBRAZBA

Ker kupiti opremo, prebrati navodila in opraviti osnovni trening ni isto kot imeti CILJ, razviti nove navade in motivirati ekipo, da zaupa, sledi in doseže več.

industrija 4.0 je realnost
KAKO PRIČETI S PRIPRAVAMI

Gre za več kot le za uvajanje posameznih novosti. TM forum je kategoriziral 5 dimenzij podjetja, 28 podkategorij in 179 kriterijev digitalne zrelosti. Kje boste začeli?

na delavnicah DPP
komu je namenjeN TA PROGRAM

DPP Digitalna preobrazba v praksi je namenjena strokovnim kadrom v podjetjih - koordinatorjem, ki bodo s pridobljenim znanjem dovolj opremljeni...

tistim, ki bodo sprožali premike
spoznajte, kako jim je uspelo

Spoznajte primere digitalnih preobrazb, o katerih vsi govorijo: Amazon, Uber, AirBNB, Apple, Netflix, ....in predvsem:


zakaj jim je uspelo

digitalna preobrazba v praksi


odkrijTe priložnosti - izdelajte načrt - začnite Proces

Pridobite jasno sliko kje ste v oziru na konkurenco v vaši panogi. Spoznajte in načrtujte uporabo novih tehnologij. Razvijte navade za nenehno izboljševanje in prenos novosti v prodajno ponudbo. Ta izobraževalni program je bil razvit za vodstva podjetij in osebe odgovorne za načrtovanje novih digitalnih rešitev, ki želijo hitreje in celoviteje ugotoviti katere tehnologije potrebujejo, kako razširiti ponudbo, prepričati kupce z inovacijami in pridobiti podporo zaposlenih za uvajanje digitalnih sprememb. Prav tako se boste znali enakovredno in odločneje pogovarjati s ponudniki IT in drugih rešitev.

Za več informacij o programu DIGITALNA PREOBRAZBA V PRAKSI

(program, predavatelji, cena) vpišite svoj e-naslov: 

Verjamemo, da lahko slovenska podjetja povečajo dodano vrednost z digitalno miselnostjo.industrija 4.0
digitalna preobrazba je osnova


strokovna pomoč

Spoznajte kaj točno morate početi za digitalno preobrazbo podjetja, korak za korakom.


Ta 5-dnevni trening je usmerjen v
vodeno izdelavo digitalne strategije podjetja. S strokovno pripravljenim načrtom digitalne preobrazbe boste prilagodili poslovne procese in zgradili poti do več dodane vrednosti. Imeli boste usmeritve kako se povezati s partnerji, v lastni verigi vrednosti ali na drugih področjih.


kaj boste pridobili?

Oceno digitalne zrelosti, identifikacijo poslovnih priložnosti v kontekstu digitalnih sprememb, zemljevid usmerjanja digitalne preobrazbe proti poslovnim priložnostim, orodje za presojo in izbor uvedbe potrebnih tehnologij, seznam tehnologij s katerimi se splača začeti ukvarjati, definicijo prvih pilotnih projektov in uvedbo novosti v pravem vrstnem redu, razumevanje, kako sprožiti spremembo miselnosti in komunikacijo. 

oGLEJTE SI PROGRAM >>>

11

Predavateljev - vodilnih strokovnjakov na področju

48 ur

predavanj in obravnave študijev primerov

2 dni

design thinking - delavnica za izdelavo vašega konkretnega akcijskega načrtaizdelajte svoj načrt digitalne preobrazbe podjetja

"DESIGN THINKING" DELAVNICA


Udeležba na delavnici vam bo omogočila preboj in hitre začetne korake. Na delavnici boste osvojili metodo in način dela. metoda je nepogrešljiva pri vključevanju zaposlenih v proces, saj brez njihovega sodelovanja in implementacije idej ni mogoče vpeljati resnih strukturnih sprememb v poslovanje.

Za več info >>> program-predavatelji-cena >>> vpišite svoj e-naslov:
‍ 

termin

pri razvoju programa sodelujejo: